.

 

 

 

 

 


.

Postoje muškarci koji uvijek odlaze i uvijek se vraćaju,

ali postoje i oni muškarci koji ostaju pored vas zauvijek. Ne treba vam muškarac koji će vam se stalno vraćati. Takvi muškarci samo žele da se zabave. Ostaju sa vama dok ste im zanimljive, a kada naiđe neka zanimljivija, odlazi za njom.  Međutim, ponovo će se vratiti jer zna da ćete ga vi uvijek rado prihvatiti nazad raširenih ruku i zato što zna da ga ni jedna druga neće prihvatiti nazad. Prestanite to raditi. Ne treba vam muškarac sa kojim ćete uvijek živjeti u strahu i razmišljati kada bi ponovo mogao otići. 

Treba vam muškarac koji će biti pored vas i koga neće zanimati ni jedna druga žena osim vas. Nađite muškarca koji vidi vašu vrijednost, koji vidi vašu inteligenciju i vašu unutrašnju ljepotu. Nađite muškarca koji će vas poštovati i prihvatiti takve kakvi jeste jer samo pored takvog muškarca možete biti srećni i imati vezu punu ljubavi. Nađite muškarca kome ćete biti dovoljni i koji neće otići čim se pojavi neka druga “bolja” za koju bi vas zamijenio.

Ne treba vam savršen muškarca, treba vam odan muškarac mome ćete moći vjerovati i u koga nikada nećete morati sumnjati. Nađite muškarca pored koga se osjećate ugodno i sigurno. Možete imati muškarca koji se uvijek vraća, a možete imati muškarca koji nikada ne odlazi. Nemojte birati da budete sa nekim ko će vam se stalno vraćati, izaberite da budete sa nekim ko nikada neće otići.

Izvor: infpult.info