.

 

 

 

 

 


.

VAŽNA STVAR NA KOJU MNOGE ŽENE ZABORAVLJAJU: 

Muškarcu je potrebna žena, ali ne bilo kakva žena. Muškarac ne bi trebao da se oženi sa prvom ženom koju sretne, već treba pažljivo da bira svoju životnu saputnicu. Potrebna mu je žena pored koje će se osjećati dobro i koja će mu pružiti sve ono što mu je potrebno. Takvu ženu muškarac nikada neće ostaviti. Mnogi će reći da je muškarcu važno da je žena vrijedna, da održava kuću čistom, da zna dobro da kuva, da čisti, pegle i slično.

Međutim, muškarcima to nije najvažnije. Kao prvo, od takvih previše brižnih žena muškarci najlakše odlaze, a kao drugo, mnogo je muškaraca koji sve to mogu obavljati sami. Neki će reći da je muškarcu potrebna žena koja će moći da mu obezbjedi potomstvo i rodi mu djecu.  Djeca jesu jako važan dio našeg života i bez djece porodica gubi svoj smisao. Međutim, mnogo je parova koji nemaju djecu i koji imaju jako lijep i srećan zajednički život. Mnogi su i dalje čvrsto ubjeđeni da je najlakši put do muškarčevog srca kroz stomak.

Da žena treba da zna lijepo kuvati, ali sa tim neće zadržati muškarca pored sebe. Mnogi vjeruju da ako muškarcu život postane dosadan i bezobličan da će on potražiti neku drugu sa strane koja će u njemu probuditi davno zaboravljena osjećanja. Ali to nije uvijek slučaj. Nisu svi muškarci isti. Pa šta je onda to što je muškarcu potrebno, šta želi da ima u svojoj porodici i bez čega ne može?   Muškarcu je potreban mir u kući. Muškarac želi da dođe kući gdje će ga dočekati mirno okruženje, žena i djeca koji ga vole, koji ga razumiju.

Muškarcu je potrebno da njegov dom bude njegova oaza mira. Ako se muškarac osjeća neugodno u svom domu on će stalno željeti negdje pobjeći te neće žuriti da ide kući čak i ako je njegova kuća puna vesele djece i ako ga čeka ukusna večera na stolu. Žena je ta koja bi trebala svom mužu da obezbjedi mir kod kuće jer je to jako važna stvar koja će ženi obezbjediti da je njen muškarac nikada ne ostavi. Samo mudre žene to mogu razumjeti i neće se takmičiti sa svojim mužem u tome ko se više trudi oko porodice i braka. Mudre žene stvaraju svojim muževima mirnu i toplu atmosferu u kojoj može da se opusti i uživa. Takve žene muževi vole i cijene. Izvor: infpult.info