.

 

 

 

 

 


.

OVAN:  Pratite svoje strasti ove sedmice, jer to bi Vas moglo dovesti do uspjeha u karijeri, 
čak i ako isprva ne vidite rezultate. Mars u Biku u srijedu kvadrira Pluton u Jarcu, gurajući Vas prema Vašoj strasti. Možda u svojim naporima nećete odmah vidjeti vrijednost, ali nastavite. Fokusirajte se na ljubav prema sebi i prihvatanje sebe narednw četiri sedmice nakon što Venera u četvrtak uđe u Ribe i Vaš sektor privatnosti. Svi intimni problemi će isplivati na površinu dok se nadvijate nad bivšim partnerom i nedostižnim simpatijama. To bi moglo dovesti do destruktivnog ponašanja ako se ne pripazite. Subota donosi poboljšanje. Pun Mjesec u Djevici je u Vašem sektoru rutine, podstičući Vas da se oslobodite loših navika i fkusirate na sebe.
KARIJERA: Kao prirodni poduzetnik, imate puno odluka da donesete. Spremni ste za izazove. Period pred nama donosi obilje prilika za napredovanje u karijeri. Iskoristite svoje kreativne sposobnosti. Možda ćete moći na svoj način ući u zanimljiv projekat koji će proširiti Vaše sposobnosti. Trenutno takođe imate mnogo šansi za zarađivanje novca.
ZDRAVLJE I SAVJET: Da biste iz ovog perioda izvukli najbolje, isprobajte detoksikacijsku dijetu koja Vam može pomoći da se osjećate energičnije. Ne trebate to predugo raditi, dva ili tri dana bi trebala biti dovoljna. Možda biste to trebali pokušati tokom slobodnih dana, da se možete opustiti kada je to potrebno. Vaši organi će dobiti priliku da se odmore, a cijelo tijelo će biti osvježeno.
 
BIK:  Sedmica započinje velikom transformacijom, jer Mars u Vašem znaku trigonuje Pluton u Jarcu. To donosi mogućnosti za samootkrivanje dok preispitujete svoje lične vrijednosti i mišljenja o različitim situacijama. Dopustite svojoj znatiželji da Vas vodi naprijed. Doći ćete do fascinantnih otkrića. U četvrtak Vaš ljubavni život postaje malo socijalniji kada Venera uđe u Ribe i Vaš sektor prijateljstva, pružajući podsticaj Vašem društvenom životu. Možda ćete imati sreće u ljubavi i finansijama. Dopustite sebi da sanjate velike snove, ali ako zaradite bilo kakav novac, potrošite ga pametno. Sedmica završava senzualno sa punim Mjesecom u Djevici u Vašem sektoru užitaka u subotu. Ova lunacija može stvoriti lijepu atmosferu ako se možete osloboditi ideje da sve mora biti savršeno. Da biste pronašli zadovoljstvo u tome, dajte sve od sebe da ta veče bude kreativna.
KARIJERA: Ovo je odlično vrijeme za razgovor sa bankama ili finansijskim savjetnicima o finanairanju novih projekata. Pozitivni aspekti su pred Vama, iako ćete i dalje morati imati detaljan poslovni plan. Ovo je razdoblje izvrsno za udruživanje sa partnerom kako bi se dvostruko više uložilo u novi projekat. Ako Vam je potreban publicitet, sjajno je vrijeme za promociju.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ako želite poboljšati svoje samopoštovanje, nema boljeg načina nego započeti sa svojim izgledom. Ako se ne osjećate kao da izgledate najbolje, donesite odluku o promjeni. Steknite naviku redovnog vježbanja. Ovo će vratiti sjaj na Vašem licu i pomoći Vam da se osjećate bolje. Nakon toga, možete početi sa dijetom.
 
BLIZANCI:  U srijedu pokušajte da pustite prošlost i prihvatite promjene kada Mars u Biku trigonuje Pluton u Jarcu, stvarajući time dan za otpuštanje i novi početak. Ovo će biti vrlo suptilno, ali ako napravite mali korak, to bi moglo dovesti do velike transformacije. U četvrtak Venera ulazi u sanjive Ribe i Vaš sektor karijere. Sljedećih nekoliko sedmica ćete biti fokusirani na svoju karijeru, sanjati o unapređenjima i maštati o svom idealnom poslu. Međutim, nećete biti toliko odlučni u tome da dobijete ono što želite. To bi moglo dovesti i do romanse na poslu, pa pripazite malo. Međutim, subota donosi porodičnu dramu kada nastane pun Mjesec u Djevici i Vašem sektoru doma. Vaš privatni život mogao bi postati haotičan, ali nemojte sebe previše forsirati kako bi ispravili tuđe greške. Umjesto da stvari učinite “lijepima”, fokusirajte se na brigu o sebi.
KARIJERA: Ovaj period donosi pozitivnu energiju za pregovore, posebno u situacijama kada trebate razgovarati o osjetljivim pitanjima. Postoji šansa da zakoračite u novu poziciju koja će omogućiti da pokažete koliko ste nadareni. Ako ste prisutni da društvenim mrežama, obavezno se ažurirajte. Ne gubite ništa zbog nedovoljnog planiranja. Ako vodite vlastiti posao, vrijeme je da se maknete iz te kolotečine!
ZDRAVLJE I SAVJET: Želite da se pozabavite svojim izgledom i zdravljem. Kosmos Vam pruža priliku da stvorite zdravije navike, one koje će Vam donijeti velike dividende ako se osjećate i izgledate dobro. Tajna je u disciplini. Izazvovite sebe. Uživaćete u tome.
 
RAK:  Ove sedmice je važno zadržati otvoren um. Sve počinje u srijedu kada Mars u Biku trigonuje Pluton u Jarcu, podstičući Vas da slijedite svoje srce kada je ljubav u pitanju. Budite oludčni u svojim bliskim odnosima dok tražite ono što želite, ali uvijek budite spremni poslušati i potrebe svog partnera. U četvrtak Venera ulazi u Ribe i u Vaš sektor filozofije i tu će se zadržati sljedećih nekoliko sedmica. Svoje odnose možete vidjeti sa sasvim drugačije pozicije. Ovo bi moglo biti vrijeme ljubavi na daljinu, ili biste mogli upoznati nekoga dok putujete. Ovo vrijeme Vam takođe može obnoviti ljubav prema učenju i avanturi. U subotu nastaje pun Mjesec u Djevici i u Vašoj komunikacijskoj zoni je. Ovaj pun mjesec Vam pomaže da jasno saopštite svoje namjere i ciljeve. Takođe je sjajno vrijeme za kratko putovanje ili povezivanje sa braćom i sestrama.
KARIJERA: Postoji neka aktivnost u Vašoj zoni posla, što je dobra vijest ako ste ostali bez posla ili tražite drugi posao. Imaćete sreće, pogotovo ako imate iskustva u računarstvu, web dizajnu ili drugim sličnim poslovima. Možda ćete moći zaraditi puno novca na slobodnim ugovorima koji bi se mogli nastaviti i u budućnosti. Ako radite za sebe, sljedećih dana ćete vidjeti spektakularne rezultate.
ZDRAVLJE I SAVJET: Tražite način vježbanja koji će Vas održavati u formi. Ako je naglasak i na zabavi, možda ćete se istovremeno htjeti baviti plesom ili golfom i poboljšati svoj društveni život. Saznajte više o tome kako ostati u dobrom zdravlju. Samo naprijed!
 
LAV:  Ove nedelje ste pravi pobjednik. Mars u Biku u srijedu trigonuje Pluton u Jarcu, pružajući Vam mogućnosti za uspjeh sve dok budete strpljivi. Ako pokušate požuriti, to bi moglo imati potpuno drugi efekat. Srećom, Venera koja ulazi u Ribe u četvrtak će Vas zaokupiti. Venera je u Vašem sektoru intimnosti i čini romantične odnose još izazovnijim. Imaćete priliku da se zaljubite i time sebe dovedete u zabludu. Nemojte potpuno izgubiti osjećaj za stvarnost i pričekajte malo prije nego što se posvetite bilo čemu. Ne možete znati sve činjenice dok ste u ljubavnoj magli. Sedmica se završava fokusom na novac kada nastane pun Mjesec u Djevici u subotu. Sa mjesecom u Vašem vrijednosnom sektoru, to bi moglo značiti da Vam dolazi dan isplate. Međutim, nemojte trošiti sav novac odjednom. Sačuvajte nešto za crne dane.
KARIJERA: Postoji šansa da ćete se udružiti sa nekim kako biste kreirali web stranicu, blog ili neki drugi oblik online poslovanja. Imaćete sreće po ovom pitanju. Isplatiće Vam se ako uložite vrijeme i trud u takve projekte. Ovo je sjajno vrijeme za pokretanje vlastitog poslova od kuće. Imate mogućnosti koji će Vam pomoći da dobro započnete. Osjećate se nepobjedivo, zato krenite u akciju.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ako naučite kako da se razvedrite, to će Vam pomoći da ovo razdoblje prođete u puno boljem raspoloženju. Trenutno ste pod pravom turbulencijom. Čak i zabava poprima neki intenzitet. Pronađite informacije o upravljanju ličnim zdravljem ili unajmite ličnog trenera sa dobrim smislom za humor. Leđa, mišići i zglobovi će Vam biti zahvalni što ste bili tako pažljivi.
 
DJEVICA:  Nađite način da se oslobodite stresa i izrazite svoje želje ove nedelje. U srijedu Mars u Biku trigonuje Pluton u Jarcu, podstičući Vas da radite ono zbog čega se osjećate dobro. Šta Vas čini srećnim? Na šta želite usmjeriti svoju energiju? Ljubav se osjeća u zraku u četvrtak kada Venera uđe u Ribe i Vaš partnerski sektor. Sljedećih nekoliko sedmica ljubavni odnosi će biti sve nježniji. Otkrićete svoju kreativnu stranu stvaranjem umjetnosti ili uređenjem svog ličnog prostora. Sedmica se pozitivno završava kad nastane pun Mjesec u Vašem znaku u subotu. Ovo je prilika da uđete u svoju punu snagu dok haos pretvarate u organizovanu energiju. Pustite svog unutrašnjeg perfekcionistu i prihvatite ono što zapravo jeste. Proslavite to!
KARIJERA: Poslovni partneri i ssradnici smišljaju nove ideje. Aktivnost u Vašoj komunikacijskoj zoni čini ovo savršenim vremena za potpisivanje ugovora, pisanje knjige ili početak kratkog predavanja. Sastanci dobro prolaze, iako može biti nekih intenzivnih rasprava. Ako kasnite sa administrativnim zadacima, moraćete završiti sve zaostale stvari prije početka novih projekata.
ZDRAVLJE I SAVJET: Kosmos Vam donosi neke velike promjene bez obzira jeste li spremni za njih ili ne. Možda ćete biti primorani da ponovo obratite pažnju na svoje zdravlje i pregledate svoj napredak. Uozbiljite se oko unošenja nekih promjena. Neće se dogoditi same od sebe. Uzmite stvari u svoje ruke.
 
VAGA:  Postoji šansa da u srijedu transformšete svoje porodične odnose i izgradite čvršće veze ako ste voljni na tome raditi. Mars u Biku trigonuje Pluton u Jarcu, omogućavajući Vam da se zbližite sa nekim. Napravite mali korak ka intimnosti. Vaš ljubavni život i finansije mogu postati malo bolji, počevši od četvrtka kada Venere uđe u Ribe. Vaša vladajuća planeta biće u Vašem sektoru rutine sljedećih nekoliko sedmica, čineći život maštovitijim, ali i manje praktičnim. Budite oprezni što se tiče novca i mogućnosti da Vam neko slomi srce. Fokusirajte se na brigu o sebi i unutrašnju refleksiju kada nastane pun Mjesec u Djevici i Vašem sektoru privatnosti u subotu. Ako ste zadnjih nekoliko mjeseci radili na iscjeljenju, pripremite se da vidite neke rezultate. Međutim, ako ste u posljednje vrijeme bilo pomalo samodestruktivni, mogli biste vidjeti i posljedice toga.
KARIJERA: Povoljan je trenutak da potražite posao koji donosi puno više novca. Ako ste slabo plaćeni i osjećate kao da Vas ne cijene dovoljno, ovaj period će Vam pružiti priliku da budete odlučni kao i dodatnu pomoć da pronađete ono što tražite. Kosmos Vas podstiče na veliko razmišljanje, skupljanje svoje unutrašnje energije i ulaganje svega što imate u postizanje cilja. Ovo je za Vas jako povoljno vrijeme, pa iskoristite to maksimalno.
ZDRAVLJE I SAVJET: Da li Vaš um veže Vaše tijelo u čvorove? Ako Vam je um preaktivan, Vaše misli mogu zujati poput pčela. Ako previše radite, mogli biste biti skloni napetosti mišića. Aspekti ukazuju da bi se ovo moglo pogoršati ako se ne opustite. Imate dobre šanse da sada pokrenete novu zdravstvenu rutinu.
 
ŠKORPIJA:  Sve je u vezi uspostavljanju dobrih odnosa ove sedmice, počevši od srijede. Mars u Biku trigonuje Plutona u Jarcu, čineći Vas spremnim za malo turbulenciju kako biste napredovali u svojoj karijeri. Ovo je odlično vrijeme za umrežavanje i razmišljanje o nekim od Vaših ambicioznijih ciljeva. Međutim, nemojte se previše posvećivati poslu i time zaboraviti da se malo zabavite. U četvrtak Venera ulazi u Ribe i Vaš sektor zadovoljstva. Sljedećih nekoliko sedmica Vaša mašta će dobiti veliki podsticaj i bićete spremni da svoju kreativnost izrazite na umjetnički način. Sedmica završava zabavno kada nastane pun Mjesec u Djevici i Vašem sektoru prijateljstva u subotu. Ovo je sjajan dan za druženje sa nekoliko bliskih prijatelja. Zabavite se, zaslužujete to!
KARIJERA: Ovo je za Vas jedno od najboljih doba godine.Imate priliku da napravite promjene na svim nivoima, uključujući Vašu karijeru. Ako namjeravate lansirati novi proizvod, uslugu ili poslovanje na internetu, napravite prvi korak.  Uspjeh za kojim priželjkujete će doći. Svemir Vas podstiče da pokažete svoje vještine i talente. Vrijeme je da svima date do znanja šta zapravo možete.
ZDRAVLJE I SAVJET: Vaš partner može biti katalizator za Vaše promjene u zdravlju i načinu života. Započnite novu dijetu ili isprobajte nove fizičke aktivnosti koje Vas privlače. Uronite u sebe i otkrijte šta zaista želite i čemu se nadate. Ako se budete osjećali dobro, možda biste to trebali uključiti u svoju svakodnevnicu. Budite avanturista.
 
STRIJELAC:  Ove sedmice Vam je samo novac u glavi kada Mars u Biku u srijedu trigonuje Pluton u Jarcu. Ovo je izvrstan dan da sagledate svoju finansijsku situaciju i smislite kako je poboljšati. Otvorite štedni račun, napravite proračun ili naučite više o ulaganju novca, bilo koja od ovih ideja bila bi sjajna za početak. Mali koraci koje danas preduzmete mogu kasnije dovesti do velikih nagrada. Novi ciklus započinje kada Venera u četvrtak uđe u Ribe. Venera će biti u Vašem porodičnom sektoru narednih nekoliko sedmica, pretvarajući Vas u velikogdomaćina. Dok ste kod kuće, počnite sa preuređivanjem životnog prostotra ili kupujte putem interneta. Zapamtite, svoj dom možete učiniti lijepim, a da ne potrošite sav budžet. Držite svoj ego pod kontrolom kada nastane pun Mjesec u Djevici u subotu. To što u nečemu niste najbolji ne znači da ne napredujete.
KARIJERA: Slušajte svoju intuiciju. Za Vas postoje neke važne smjernice u karijeri. Ovo je odlično vrijeme da poradite na svom stavu prema uspjehu. Jeste li spremni za uspjeh? Možda imate blokadu koja Vas drži dalje od uspijeha kom težite. Moglo bi Vam biti od pomoći da isprobate hipnozu ili druge metode brisanja nekorisnih misli kao način rješavanja problema. Što prije to učinite to bolje!
ZDRAVLJE I SAVJET: Prilično ste eksperimentalno pristupili ishrani i zdravlju i mogli biste doći u priliku da napravite korak dalje. Informacije koje Vam se nađu na putu mogle bi Vas podstaknuti da svoje zdravlje vidite u novom svjetlu. Možda ćete morati usvojiti drugačiji pristup kako biste razumjeli suptilnosti onoga što učite, ali rezultati bi mogli biti sjajni.
 
JARAC:  Pratite svoje strasti ove sedmice. Mogu Vas odvesti na neka prilično divna mjesta. Sve započinje kada Mars u Biku u srijedu trigonuje Pluton u Vašem znaku, čineći Vas nestrpljivim da isprobate nešto novo ili razvijete novu sliku o sebi. Iskoristite ovu strast radeći nešto zbog čega ćete se osjećati uzbuđeno. U četvrtak Venera ulazi u sanjive Ribe. Iako niste emocionalan tip osobe, Venera u Vašem sektoru komunikacije olakšava Vam da kažete kako se osjećate. Pustite mašti na volju dok Vas inspiracija vodi. Iako ovo može biti prilično romantičan period, nemojte potpuno gubiti glavu. Očekuje Vas avantura kada nastane pun Mjesec u Djevici u subotu, čineći Vas spremnim za otkriće i znanje. Mjesec u Vašem sektoru filozofije ističe sve što ste naučili posljednjih nekoliko mjeseci. Nemojte se zadržavati na greškama, već učite na njima.
KARIJERA: Dobijate veliku pomoć i podršku prijatelja i poslovnih saradnika, što Vam daje samopouzdanje da ciljate na svoje želje. Imate san o karijeri koji ste odlučni ostvariti. Svemir Vam šalje disciplinu i fokus da započnete. Ovaj period je savršen za pridruživanje odabranim grupama, posebno onima koje mogu poboljšati Vašu sliku i pomoći Vam u kretanju u pravim krugovima.
ZDRAVLJE I SAVJET: Odlučite se da poboljštate svoje zdravlje. Bilo koje nevolje sa kojima ste se borili mogu se prevladati uz pomoć kosmosa. Inspiracija i poriv za eksperimentisanjem i držanjem otvorenog uma važni su aspekti rješavanja dugotrajnih problema. Ako smatrate da je Vaš pristup ispravan, pokušajte.
 
VODOLIJA:  Nakon napornog mjeseca stvari počinju da se vraćaju u normali. U srijedu Mars u Biku trigonuje Pluton u Jarcu, pružajući mogućnosti za emocionalno ozdravljenje u porodičnim odnosima. Sigurnost i udobnost mogli biste pronaći kod kuće jer Vam treba malo vremena za odmor. Budite dobri prema sebi. Zatim se pripremite za širenje ljubavi kada Venera u četvrtak napusti Vaš znak i pređe u Ribe. Sa Venerom koja je sada u Vašem sektoru vrijednosti, počinjete se osjećati izdašnije i nesebično dijelite svoje lične resurse sa drugima. Iako ovo budi samo dobro u Vama, nemojte se previše opuštati, posebno sa ljudima koji to možda neće znati cijeniti. Ostanite logični. Napokon, pun mjesec u Djevici donosi transformacije u subotu. Mjesec u Vašem sektoru intimnosti omogućava Vam da razvijete čvršće veze sa drugima i zaboravite na prošlost.
KARIJERA: Ovo je sjajno vrijeme za Vašu karijeru. Kosmos Vam pruža priliku koja Vam je korisna za započinjanje nove karijere, prelazak na novu poziciju u Vašoj kompaniji ili lansiranje proizvoda ili usluge kroz veliku reklamnu kampanju. Ako želite biti u centru pažnje, ovo je pravo vrijeme. Međutim, ljudi su Vas već primjetili bili Vi toga svjesni ili ne. Pripremite se da se istaknete iz gomile.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ručak kod prijatelja moglo bi Vam otvoriti oči za novi način ishrane i pripreme hrane. Ponekad kad vidite kako drugi kuvaju, koje sastojke koriste i načine na koji sastavljaju stvari mogu uticati na Vas. Naučite nekoliko novih lekcija. Ako Vam se svidi, probajte i Vi sami kod kuće.
 
RIBE:  Kako više planeta ulazi u Vaš znak, upotrijebite svoju snagu da biste dobili ono što želite kada Mars u Biku u srijedu trigonuje Plutona u Jarcu. Možete lako uticati na druge i pridobiti njihovu pažnju. Ti novi prijatelji Vam mogu kasnije dobro doći. U četvrtak Venera ulazi u Vaš znak, gdje će se zadržavati sljedećih nekoliko sedmica. Venera je takođe u Vašem znaku, čineći Vas izuzetno moćnim. To bi Vas moglo dovesti do novih početaka što se tiče ljubavi i ljubavnih odnosa. Vaš partner iz snova ili Vaš život iz snova mogli bi se ostvarititokom ovog perioda.
Romantika postaje izrađenija kada nastane pun Mjesec u Djevici i Vašem partnerskom sektoru u subotu. Ako ste imali simpatiju neko vrijeme, sada bi konačno mogli učiniti nešto po tom pitanju. Ovo neće biti “savršena” veza, ali može biti čarobna ako to dopustite.
KARIJERA: Zauzeti ste istraživanjem novih opcija. Kosmos čini ovo sjajnim vremenom za pokretanje programa sticanja diploma ili certifikata. Ako namjeravate otići na službeno putovanje, to bi mogla biti sjajna stvar. Svemir Vas podstiče da svoje ideje podijelite sa ključnim ljudima. Ovo je dobro vrijeme za prijavu za novi posao i prilika za karijeru. Traže se Vaše kreativne vještine, a to su dobre vijesti.
ZDRAVLJE I SAVJET: Iako ste obično disciplinovani i držite se činjenice da Vaš um upravlja Vama, ponekad morate osluškivati svoje tijelo.
Ako u posljednje vrijeme marljivo radite, nemojte zanemariti signale koji su način na koji Vam tijelo daje do znanja da mu treba odmor, zdrava hrana ili dobar san. Znajte svoje granice. Prekoračenje istih može naštetiti Vašem zdravlju.     boljabosna.com