.

 

 

 

 

 


.

OVAN:  SAMCI: Vaš um će biti izuzetno aktivan tokom ove konjukcije Sunce-Merkura početkom nedelje. 
Pazite da ipak ne donosite zaključke prebrzo jer nije sve baš uvijek onako kako se čini. Sredinom sedmice, tokom Merkur-Marsovog trigona, može doći do manjih rasprava, pogotovo ako imate problem prećutati stvari koje Vas muče. Teško je ostaviti dobar utisak na nekoga kada govorite stvari koje Vam prve padnu na pamet!Konjukcija Merkur-Jupiter tokom vikenda pomaže Vam da upoznate nekoga ko Vam se od prije dopada. Komunikacija ne bi trebala biti problem, posebno ukoliko koristite telefon kao komunikativno sredstvo.
 
PAROVI: Brzo razmišljate o rješenjima tokom Sunce-Merkurove konjukcije početkom nedelje. Ako se u Vašoj vezi pojave bilo kakvi problemi, oni ne bi trebali dugo trajati. Sredina sedmice donosi trigon Merkur-Marsa koji unosi probleme po pitanju komunikacije. Vaša živahna narav i želja da uvijek imate posljednju riječ mogu napraviti razdor između Vas i Vašeg partnera ako ne budete oprezni. Tokom vikenda, kreće trign Merkur-Jupitera koji predstavlja idealno vrijeme da naučite više jedno o drugome. Gledajte na svaki trenutak kao na avanturu kada ste zajedno!
 
BIK:  SAMCI: Tokom konjukcije Sunce-Merkura početkom nedelje, Vi ste u konstantnom pokretu. Ako sretnete nekoga ko ne živi u Vašoj blizini, postoji mogućnost uspostavljanja veze na daljinu. Vaš vladar, Venera, ulazi u pozitivnu konjunkciju sa ekspanzivnim Jupiterom sredinom sedmice, poboljšavajući Vaše šanse za pronalaženje ljubavi. Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Možda ćete ipak promijeniti mišljenje ako je odgovor negativan! Jeste li znali da ovog vikenda kreće i trigon Mars- Neptuna? Potražite ljubav iz snova koja će biti jednako stvarna i lijepa na javi!
 
PAROVI: Konjukcija Sunca i Merkura početkom nedelje ističe kratka putovanja. Ako je moguće, odvedite partnera na neko posebno mjesto, samo vas dvoje sami za promjenu. Sjajna veza Vašeg vladara Venere i Jupitera sredinom sedmice ističe sve Vaše romantične uspjehe. Da li Vas čini srećnim činjenica da imate toliko uspjeha po ovom pitanju?!  Ovog vikenda kao je nevjerovatno senzualna konjukcija Marsa i Neptuna. Da li ćete imati dovoljno sreće da vidite kako se Vaši snovi ostvaruju pred Vašim očima? Dogodile su se i čudnije stvari, vjerjte nam!
 
BLIZANCI:  SAMCI: Tokom konjukcije Sunca i Merkura početkom nedelje, donosite neke velike odluke. Daleko od toga da ćete biti iracionalni po pitanju donošenja odluka. Sigurni ste u sebe! Novi Mjesec u Vodoliji sredinom sedmice dovodi Vas u eksperimentalno raspoloženje. Sada ste pravi ljubavni pionir i gotovo sve Vam ide od ruke. Potražite nekoga sa kim ćete provesti vrijeme, tj osobu koja dijeli Vaše interese. Preko vikenda, se javlja konjunkcija Merkur-Jupitera, možda ćete biti previše zauzeti razmišljanjem o budućnosti da biste obratili pažnju na praznik poput ovog!
 
PAROVI: Ako ste odgađali važne po pitanju ljubavnih odnosa, trebali biste ih donijeti što prije tokom konjukcije Sunce-Merkura početkom sedmice. Ne produbljujte svađu koja je totalno nepotrebna u ovom momentu. Sredinom sedmice nastaje mladi Mjesec u Vodoliji koji Vas dovodi u usamljeno raspoloženje. Nije da ne želite biti u vezi, ali sada zaista uživate u vremenu sa samim sobom. Za vikend se dešava i konjunkcija Merkur-Jupitera. Ovo bi Vas trebalo dovesti u optimističnije raspoloženje, pomažući Vam pri tom da sagledate sve dobre i pozitivne stvari u vezi. Proslavite sa stilom!
 
RAK:  SAMCI: Da li Vam je u posljednje vrijeme teško donositi odluke o Vašem ljubavnom životu? Trebali biste biti mnogo sigurniji u sebe tokom konjukcije Sunca i Merkura početkom nedelje, što će Vam pomoći da se jednom odlučite. Sredinom sedmice nastaje novi Mjesec u Vodoliji koji Vam otvara nove mogućnosti. Niste uvijek raspoloženi za iznenadne promjene, ali trenutno se dobro držite po pitanju ljubavnog tobogana!
Vikend donosi konjukciju Mars-Neptuna. Ne pretvarajte se da Vam se neko ne sviđa kada je totalno suprotna situacija, jer igranje napornih igara nije prava taktika kojom ćete dobiti ono što želite.
 
PAROVI: Konjukcija Sunca i Merkura na početku sedmice pomaže Vam da donesete bitne odluke kako biste se mogli fokusirati na druge stvari. Sad brzo pronalazite rješenja za probleme u vezi koji Vas dugo muče.  Mladi Mjesec nastaje sredinom sedmice i u znaku Vodolije je i samim tim može učiniti da se osjećate udaljeno od svog partnera i to ne na dobar način. Ako Vam se partner želi približiti, a Vi se povlačite ili ne želite se eksponirati u javnosti, doći će do problema. Konukcija Mars-Neptuna stiže ovog vikenda, zbližavajući Vas na fizičkom i emocionalnom nivou. Okružuje Vas predivna energija koja izuzetno olakšava sve što se tiče Vašeg odnosa.
 
LAV:  SAMCI: Konjukcija između Sunca, Vašeg vladara i komunikativnog Merkura u prvom dijelu sedmice postavlja dobru podlogu za izvrsnu komunikaciju. Što ste više neprikosnoveni, više pažnje dobijate i to Vam se sviđa! Uživate u osjećaju zadovoljstva tokom konjukcije Venere i Jupitera sredinom sedmice, što je lijepa promjena tempa. Ne žuri Vam se da se bilo šta dogodi prije nego što bude pravo vrijeme. Prava ljubav će Vas pronaći kad za to dođe vrijeme. Konjukcija Mars-Neptuna podstiče Vas da se prepustite fantazijama. Vaši snovi su živopisni, a nade velike.
 
PAROVI: Vaš vladar, Sunce, se početkom sedmice spaja sa Merkurom, pomažući Vam da pronađete jednostavna rješenja za komplikovane probleme u vezi. Zar ne želite da to uvijek može biti tako lako?!  Konjukcija Venere i Jupitera sredinom sedmice podstiče na unutrašnju harmoniju i ljubaznost koje zrače toplinom u Vašoj vezi. Oboje ste spremni da svoju vezu izložite društvenim aktivnostima. Ovog vikenda je i konjukcija Mars-Neptuna. Vrlo ste pažljivi prema željama svog ljubavnika, i obrnuto. Većinu Vašeg slavlja treba obaviti iza zatvorenih vrata, samo za vas dvoje!
 
DJEVICE:   SAMCI: Početkom nedelje imamo optimističnu konjukciju Sunce-Merkura koja osvjetljava Vaše najbolje osobine ličnosti. Impresivan je Vaš smisao za brz i logičan pristup problemima! Sredinom sedmice nastaje mladi Mjesec u Vodoloji koji ističe Vašu humanitarnu stranu, a savjetuje se upoznavanje ljudi koji su u istim tim vodama. Započnite kao prijatelji i gradite svoj odnos odatle. Konjukcija Merkur-Jupitera tokom vikenda događa se, pa očekujte da Vam se sreća osmijehne. Znate kako kažu: ljubav će Vas pronaći onda kada je ne tražite!
 
PAROVI: Početak nedelje donosi konjukciju Sunca i Merkura koja Vam ubrzava um. Ovo je sjajno vrijeme za sastavljanje liste svih stvari koje su Vam u glavi i razgovor o rasporedima, budžetima i slično. Prvo, riješite se trivijalnih stvari kako biste napravili mjesta za važnije stvari. Mladi Mjesec u Vodoliji sredinom sedmice stvara čudnu energiju. Vaš partner može shvatiti da Vi želite biti sami umjesto sa njima. Uvjerite ih da to nije tako. Pravljenje planova za budućnost je ono što Vam slijedi tokom konjunkcije Merkur-Jupitera tokom vikenda. Ako ste romantični tip, možda biste trebali razmisliti o obavezivanju u vezi ili nekom drugom načinu iskazivanja ljubavi!
 
VAGA:  SAMCI: Vesela veza Sunca i Merkura u prvom dijelu sedmice pomaže Vam da razmislite o pozitivnim stvarima u svom životu. Sjećanja na prošlu ljubav izmame osmijeh, čak i ako ta osoba nije bila prava za Vas. Mladi mjesec u Vodoliji koji nastaje sredinom sedmice pomaže Vam u pokretanju nekih novih romantičnih planova. Jeste li u posljednje vrijeme razmišljali o prijatelju, ali u romantičnijem smislu? Mnogo dobrih veza ima prijateljstvo kao solidan temelj. Preko vikenda, tj u nedjelju, se dešava konjukcija Markur-Neptuna. To Vam omogućava da sanjate razne scenarije o kojima je zaista zabavno razmišljati. Da li će se to dogoditi u stvarnom životu? Ne, ali očigledno nemate problem sa tim.
 
PAROVI: Početak sedmice donosi optimističnu konjunkciju Sunce-Merkura tokom koje je komunikacija na zavidnom nivou. Vaše misli su brze i prebacujete se s teme na temu, što Vam očigledno ide u prilog ako na to dodamo i izvrsnu energiju koja vlada u tom periodu! Sredinom sedmice nastaje maldi Mjesec u znaku Vodlije koji Vas dovodi u eksperimentalno raspoloženje. Volite razmišljati o ljubavi na apstraktan način, bez ograničenja koja se obično javljaju. Tokom vikenda nastaje Mars-Neptunova konjukcija koja može imati vrlo pozitivan učinak. Dijeljenje Vaših najintimnijih misli sa partnerom ima iznenađujuće rezultate.
 
ŠKORPIJA:  SAMCI: Vaš suvladar, Mars, usred sedmice na kvadrat postavlja Merkur, pa bi se moglo dogoditi da kažete nešto što ne mislite. Čak i ako ne razotkrijete nikakve tajne time, Vaš ljubavni život se poboljšava kada se malo opustite. Mladi mjesec nastaje sredinom sedmice znakuVodolije i povezan je sa nezavisnošću. Srećni ste što ste slobodni, zapravo uživate u slobodi. I u tome nema apsolutno ništa loše. Preko vikenda, je i konjukcija Mars-Neptuna, tako da tada možete očekivati svakakve snove. Iako možda nemate zakazan sastanak, sjajno se zabavljate u svojoj podsvijesti razmišljajući o tome!
 
PAROVI: Merkur na kvadrat postavlja Mars sredinom sedmice, stavljajući Vašu vezu pod određeni stres u vezi sa komunikacijom. Ako sebe uhvatite kako razgovarate u isto vrijeme kad i partner, pokušajte se iskontrolisati. Sredinom sedmice nastaje mladi Mjesec u Vodoliji koji Vam pruža mnogo bolju perspektivu o ljubavi. Lijepo je što se možete povremeno povući u sebe i vidjeti stvari koje vide i drugi ljudi. Tokom vikenda konjukcija Mars-Neptuna pomaže Vam da budete u pravom romantičnom raspoloženju. Dijeljenje zločestih misli i maštarija odlična je predigra da na taj dan proslavite ljubav!
 
STRIJELCI:  SAMCI: Konjukcija Sunca i Merkurs u prvom dijelu sedmice donosi Vam neke zanimljive misli. U ovom periodu je moguće da ćete previše razmišljati o svemu i svačemu, pa biste možda trebali pitati prijatelje za mišljenje. Jeste li previše kritični prema sebi?  Konjukcija između romantične Venere i Vašeg vladara Jupitera sredinom sedmice otkriva Vam šta ljubav može učiniti bez ičijeg uplitanja. Neka stvari idu svojim prirodnim tokom i da vidimo šta će se dogoditi! Preko vikenda, kreće konjunkcija Merkur-Jupitera? Razgovaranje sa bivšim partnerom i zatvaranje tog ciklusa pomažu Vam da se odmaknete od prošlosti i prigrlite bolju budućnost.
 
PAROVI: Konjukcija Sunca i Merkura početkom nedelje Vam može pomoći u rasvjetljavanju komunikacijskih problema. Prekomjerno razmišljanje sada je najveći neprijatelj ljubavi. Recite šta mislite i brzo pređite na sljedeću temu rasprave. Venera se sredinom sedmice pridruđuje Vašem vladaru Jupiteru, stavljajući Vašu vezu u centar pažnje. Ne bježite od problema. Ljubav je kombinacija ravnoteže, opraštanja i radosti. Vikend je pod energijom konjukcije Merkur-Jupitera. Imate puno ideja i snova za svoju budućnost. Ovo je savršeno vrijeme da partneru date do znanja kakvu ulogu želite da oni igraju u vašem odnosu.
 
JARAC:  SAMCI: Ne pokušavajte da raščistite misli tokom konjunkcije Sunce-Merkura početkom nedelje. Iako se unutar Vaše glave vrti mnogo stvari, jedna od njih može dovesti do prave ljubavi. Mladi mjesec u Vodoliji sredinom sedmice Vas podstiče da ljubav tražite na neobičnim mjestima. Netradicionalni odnosi su Vam privlačni trenutno, barem u teoriji. Eksperimentišite sve dok ne pronađete ono što tražite. Mars-Neptunova konjukcija se odvija tijekom vikenda. Ne budite tužni što niste ni sa kim. Budite sretni što je Vaš budući partner tu negjde u blizini i možda istovremeno misli na Vas!
 
PAROVI: Nema razloga za nagađanjem tokom konjunkcije Sunce-Merkura početkom sedmice. Vaše ideje su jasne, a vrijeme savršeno. Znate šta reći i tačno kada to reći! Mladi Mjesec u Vodoliji sredinom sedmice ohrabruje Vas da razmišljate izvan okvira, posebno kada je u pitanju Vaša budućnost. Generalno se volite držati pravila, ali to što ste malo buntovni sada ide u korist ljubavi. Za vikend se odvija konjukcija Mars-Jupitera koja na površinu može iznijeti puno skrivenih želja. Budite malo nestašni!
 
VODOLIJA:  SAMCI: Vaša znatiželja neće moći se ukrotiti tokom konjukcije Sunce-Merkur početkom sedmice. Šta želite znati i o kome? Započnite svoju potragu! Sredinom sedmice u Vašem znaku nastaje maldi Mjesec koji Vas podstiče da otkrijete nove načine za upoznavanje ljudi. Volite koristiti najnoviju tehnologiju, pa preuzmite najzanimljiviju aplikaciju za upoznavanje i započnite upoznavanje!  Mars-Neptunova konjukcija tokom vikenda, podsjeća Vas na velike snove. Ako možete zamisliti da se nešto događa, onda može. Do ovog trenutka sljedeće godine možda ćete ovaj svoj odmor provesti sa svojom srodnom dušom!
 
PAROVI: Na početku sedmice kreće moćna konjukcija Sunce-Merkura koja Vam pomaže da brzo formulišete svoje misli i jasno ih iznesete. Vaš partner će cijeniti Vaše napore da razgovarate o stvarima koje su zaista važne.  Sredinom sedmice u Vašem znaku nastaje mladi Mjesec koji Vas tjera da sami istražujete život. Postoji li išta loše u tome što putujete sami, a zatim se vratite kući partneru kog volite? Tako se samo još više uželite jedno drugoga. Tu je i konjukcija Mars-Neptuna, ovaj aspekt dovodi Vas u senzualno raspoloženje. Iznenadite svog partnera dijeljenjem fantazija.
 
RIBE: SAMCI: Konjukcija Sunca i Merkura u prvom dijelu sedmice pomaže Vam da se riješite stidljivosti kako biste objelodanili svoja osjećanja. Čak i ako Vaša simpatija ne pristane na Vaš zahtjev, barem možete reći da ste pokušali. Konjukcija Merkur-Venere tokom vikenda pomaže Vam da umanjite inhibicije dovoljno kako biste pokazali ljubav nekome do koga Vam je zaista stalo. Iako znate kako stvoriti zaista romantičnu atmosferu, ne smeta Vam da vaš odnos ostane na platonskom nivou. Zapišite kako se osjećate kako biste zapamtili detalje. Za vikend tj u nedjelju je konjukcija Neptun-Mars. Mašta Vam divlja, misli su Vam zavodljive, ali imate li petlje da ih prikažete u stvarnom životu? Ooh, nadamo se da je odgovor potvrdan!
 
PAROVI: Konjukcija Sunca i Merkura početkom nedelje pomaže Vam da izađete iz svoje ljuske i kažete sve što Vam je na umu. Lijepo je što možete jasno izraziti svoje misli bez neodlučnosti koja Vas obično potiskuje. Dijeljenje komplimenta partneru tokom konjukcije Merkur-Venere za vikend imaće vrlo blagotvorne učinke. Ako im napišete im ljubavno pismo, pjesmu ili nekim drugim gestom im pokažete svoju ljubav, za njih će to imati vrlo posebno značenje. Uživate u Mars-Neptunovoj konjukciji, što Vam zaista može pomoći da se osjećate kao svoj na svom. Vaši snovi i maštarije se miješaju sa stvarnošću, stvarajući onostrano iskustvo koje nećete uskoro zaboraviti!          boljabosna.com