.

 

 

 

 

 


.

OVAN: SAMCI: Sunce je u Vodoliji rano u sedmici postavlja kvadrat Urana. Sada imate svoje mišljenje i ne smeta da o tome glasno
 govorite. Međutim, možda neslaganje sa nekim koga pokušavate bolje upoznati nije najbolji prvi potez! Sredinom sedmice, znači da će Vaš nivo samopouzdanja biti visok i da ćete se ponositi svojim talentima i sposobnostima. Vaša snaga će biti očigledna tokom lunacije ovog vatrenog znaka, koja bi Vas trebala postaviti na nečiji radar. Mnogo toga možemo očekivati tokom konjukcije Sunca i Jupitera kasnije tokom nedjelje. Kakva je Vaša romantična sudbina? Možda to otkrijete prije i nego što mislite.
 
PAROVI:  Sunce je u Vodoliji postavlja na kvadrat na Uran, planetu koja slučajno vlada tim znakom. Ova dvostruka doza neobične energije mogla bi prouzrokovati napetost ako se Vi i Vaš partner ne uskladite. Ne forsirajte se previše. Sredinom sedmice donosi ravnotežu i pomaže Vam da u Vaš ljubavni odnos unesete razigranije raspoloženje. Zajedničke aktivnosti i smijeh sjajan su način da provedete vrijeme sa Vašim partnerom.
Konjukcija Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme donosi osjećaj optimizma koji Vam vjerovatno nedostaje u posljednje vrijeme. Imate puno čemu da se radujete zajedno,. Fokusirajte se na dobro ne na loše.
 
BIK: SAMCI: Početkom sedmice imamo trigon Sunce-Urana koji uključuje puno neobične energije uslijed uticaja Vodolije. Vaša sloboda Vam je dragocjena, zato nemojte dozvoliti da iko dovodi u pitanje Vašu želju da ostanete slobodni. Sredinom sedmice podstiče Vas da tražite pažnju od ljudi koji Vas privlače. Pokažite im jedan od Vaših skrivenih talenata koji bi trebao odraditi sav posao za Vas! Želja da podijelite svoje vrijeme sa nekim biće vrlo snažna tokom veze Venera-Pluton otprilike u isto vrijeme. Ako u životu nemate nikoga posebnog, bacite se u potragu.
 
PAROVI: Kada Sunce u Vodoliji kvadrira Uran, planetu koja vlada Vodolijom rano u sedmici, Vi ćete biti puno otvorenijeg uma nego inače. To može navesti Vašeg partnera da se zapita zašto, što bi moglo izazvati sumnju i napetost, što trenutno nije ono što Vam treba! Sredinom sedmice podsjeća Vas da slijedite svoje srce i podstiče na glasne i dramatične romantične situacije. To nije Vaš stil, ali voljni ste se potruditi da se Vaš partner osjeća posebno. Odnos Venere i Plutona otprilike u isto vrijeme povećava Vašu potrebu za ljubavlju i naklonošću. Ne bojte se reći svom partneru tačno ono što želite.
 
BLIZANCI:  SAMCI: Sunce je u Vodoliji početkom nedelje, i tada postavlja kvadrat Uranu, planete kojom vlada. Dok ste okruženi sa puno prozračne energije, ne ustručavajte se izraziti svoju individualnost. Sredinom sedmice može Vam pomoći da stvari podignete na viši nivo. Ako je hemija između Vas i nekoga koga ste skoro upoznali neosporna, šta čekate? Djelujte što prije!  Otprilike u isto vrijeme pojavljuje se konjunkcija Venera-Pluton i pojačava Vašu privlačnost prema nekome za koga mislite da je nedostižan. Potražite sigurnost kod svojih prijatelja ako niste sigurni u svoje osobine.
 
PAROVI: Sunce je u Vodoliji početkom nedelje i time postavlja kvadrat Uranu, što rezultira nepredvidljivošću koju volite. Kada se ponašate spontano, ljubav cvjeta. Sredina sedmice je u Lavu. To donosi malo akcije u Vaš seksualni život. Budite maštoviti. Budite glasni. Ne brinite što drugi misle. Otprilike u isto vrijeme kreće konjunkcija Venera-Pluton zbog koje se osjećate zahjtevno. Jeste li smiješni? Jeste li pametni? Imate li izvajano tijelo? Želite čuti svaku sitnicu koju Vaš partner voli po pitanju Vas.
 
RAK:   SAMCI: Ekscentrični kvadrat Sunca i Urana početkom nedelje može izazvati zabunu u Vašem ljubavnom životu. Taman kad ste pomislili da su se stvari vratile u normalu, one idu u potpuno novom smjeru. Naviknite se na taj osjećaj jer ćete se upravo tako osjećati neko vrijeme. Mjesec je Vaš vladar, sredinom sedmice će mnogo uticati na Vas. Ovo je Vaša šansa da se otarasite svih stvari koje se tiču prošle ljubavi. Povezanost Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme utiče na to da se zapitate da li Vam je osoba koja Vam se dopada suđena. Obratite pažnju na njihov govor tijela kad ste zajedno.
 
PAROVI: Osjetićete veliku napetost tokom trigona Sunca i Urana početkom nedelje. Volite sigurno, mirno okruženje, a ovo je sve samo ne to. Teško se opuštate kad ne znate šta bi se moglo dogoditi dalje. Vaš vladar Mjesec je pun dok putuje kroz vatrenog Lava sredinom sedmice, što pruža Vašim emocijama dramatičan podsticaj. Volite podijeliti svoja osjećanja sa svima koji Vas slušaju. Konjukcija Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme prilika je za rast ako možete prihvatiti njegovu pozitivnu energiju. Sada je Vaš ljubavni život ispunjen i smislen i trebali biste iskoristiti sve ono što Vas partner može naučiti.
 
LAV:  SAMCI: Jeste li spremni za nešto sasvim drugačije? Sunce-Uran trigon početkom sedmice pravi dramu i diže Vas na noge. Budite spremni na sve! Vašem zabavnom i strastvenom znaku sredinom sedmice pruža energiju koja je savršena za izlaske. Ako ste ograničeni u svojim aktivnostima, iskoristite svoju kreativnost da biste smislili nešto potpuno jedinstveno.  Spoj Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme obasjava Vašu srodnu dušu, zato obratite pažnju na znakove iz svemira. Ne bi li bilo smiješno da su svo ovo vrijeme bili ispred Vas?!
 
PAROVI: Mnogo se promjena dešava tokom Sunce-Uranovog trigona u Vodoliji početkom sedmice. Ako Vaš ljubavni brod nije opremljen za oluje, mogao bi se prevrnuti. Sredinom sedmice u Vašem znaku je Mjesec, koji Vam može pomoći da se oraspoložite i budete romantičniji. Imajte na umu svog partnera dok se pripremate za nezaboravno veče.  Spoj Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme u Vaš život unosi sreću i optimizam samo. Ako ste razmišljali o odustajanju, ovo Vas podsjeća da još uvijek imate za šta da se borite.
 
DJEVICE:  SAMCI: Iz Sunčanog i Uranovog trigona u Vodoliji početkom nedelje dolazi Vam čudna vrsta energije zbog koje ćete biti pomalo nervozni. Ako ste tek upoznali nekoga, pokušajte biti svoji umjesto da ispunjavate partnerove želje. Intenzivno romantična veza Venera-Plutona sredinom sedmice jača vezu između Vas i nekoga ko Vam se zaista sviđa. Jeste li spremni rizikovati ono što imate da biste stvari podigli na viši nivo? Razgovarajte o potencijalnim posljedicama. Konjukcija Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme navodi Vas da razmišljate o sudbini i njenoj ulozi u Vašem ljubavnom životu. Vjerujete li u srodne duše? Ako malo razmislite, možda ste se već susreli sa svojom srodnom dušom a da to i ne znate.
 
PAROVI: Osjećate li tjeskobu? Nepredvidiva energija uslijed uticaja trigona Sunce-Jupitera početkom sedmice pita se šta će se sljedeće dogoditi, i to ne na dobar način. Ako se ne možete osloniti na rutinu, moraćete imati vjere u ljubav. Konjukcija Venere i Plutona sredinom sedmice podiže ljubavne odnose na prilično intenzivan nivo, a dijeljenje Vaših osjećanja može učiniti da se Vaš ljubavni život prilično zahukta.
Podijelivši tajnu sa partnerom osjećate se seksi i odvažno. Konjukcija Sunce-Jupiter jvalja se kasnije tokom sedmice, podstičući Vas da sve doživite kao da to radite prvi put. Sjećate se svog prvog poljupca? Prisjetite ga se.
 
VAGA:   SAMCI: Kvadrat Sunca i Urana u prvom dijelu sedmice daje prilično obeshrabrujući ton. Osjećate li kao da ne možete istinski biti u blizini nekoga ko Vam se sviđa? Onda ta osoba vjerovatno nije ona za Vas. Mjesec u Lavu sredinom sedmice dovodi Vas u bolje raspoloženje i podsjeća Vas da bi zabavljanje i ljubavni odnosi trebali biti zabavni. Odbijanje sada može biti prilično bolno, ali ne ukoliko prebolite brže. Nevjerojatni ste i svako ko to ne vidi mora provjeriti dioptriju! Pozitivnija povezanost Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme daje Vam razlog za optimizam u pogledu ljubavi. Čak i ako stvari nisu savršene, svakim su danom sve bolje i bolje.
 
PAROVI: Kad Sunce rano u sedmici kvadrira Uran, Vi kao da skrećete sa puta. Ne znati šta očekivati može biti uzbudljivo, ali i u isto vrijeme Vam unosi nervozu. Održavanje ravnoteže je pravi izazov. Mjesec u razigranom Lavu sredinom sedmice ima posebnu notu Vas podsjeća na to kako je bilo kad ste se prvi put upoznali sa Vašim partnerom. Iako se ne možete vratiti u prošlost, zbog ovog planetarnog uticaja se osjećate baš kao da živite u prošlosti.  Spoj Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme stavlja Vam do znanja koliko ste sretni što ste se upoznali. Niko Vas stvarno ne razumije kao Vaš partner, a i Vi njega.
 
ŠKORPIJA:   SAMCI: Kao fiksni znak, volite rutinu, a kvadrat Sunce-Urana u Vodoliji remeti Vaš status quo. Zanimljivo je da se ne uznemiravate, ali može biti frustrirajuće ako izgubite kontrolu. Mjesec u Lavu sredinom sedmice donosi malo zabave u Vaš ljubavni život, a igranje društvenih igara sjajna je ideja za zabavu. Međutim, pokušajte da ne budete gubitnik! Romantična Venera otprilike u isto vrijeme pridružuje se Plutonu, Vašem suvladaru, pa ni Vi sada ne oklijevate da se poigravate. Pasivno-agresivno ponašanje trenutno djeluje kao dobra taktita u ponašanju, ali to iskreno nije Vaš najatraktivniji kvalitet.
 
PAROVI: Sunce-Uranov trigon početkom nedelje izbacuje Vas izvan zone komfora, što nije mesto na kom volite biti. Kada se ne možete pouzdati u ono što će sljedeće doći, Vaš temperament dolazi do izražaja. Pokušajte ne kriviti svog partnera za stvari koje nisu njihova djela. Mjesec u vatrenom znaku Lav sredinom sedmice pomaže razvedriti raspoloženje i podsjeća Vas da se malo zabavite. Igrajte igre i pjevajte ili plešite zajedno kao da ste sami na svijetu!  Boginja ljubavi Venera pridružuje se Vašem suvladaru Plutonu otprilike u isto vrijeme, ojačavajući Vašu vezu. Kad se zagledate u oči partnera, zaista vidite sebe do kraja života pored njega.
 
STRIJELAC:  SAMCI: Biće teško zanemariti neobičnu energiju koja dolazi uslijedSunce-Uranovog trigona u Vodoliji početkom sedmice, pa biste trebali pokušati pronaći način da to djeluje u Vašu korist. Ako obično idete lijevom stranom, pokušajte ići desnom.  Sredina sedmice ćete poželjeti da sve oči budu uprte u Vas. Sada je u Vašem ljubavnom životu takođe više drame nego inače, a to je nešto što ćete jednostavno morati zanemariti ako se želite dobro zabaviti.  Konjukcija Sunca i Jupitera u Vodoliji otprilike u isto vrijeme podsjeća Vas da ste potpuno sretni što ste slobodni. Volite koketirati i dobro se zabavljati, ali na kraju dana volite što idete sami kući.
 
PAROVI: Trigon Sunca i Urana početkom sedmice mogao bi biti upravo ono što Vam je potrebno da biste se pomakli iz kolotečine u kojoj ste bili. Sada očekujte nekoliko iznenađenja, ali to nije ništa sa čim se ne možete nositi. Mjesec u znaku sredinom sedmice Vas ohrabruje da budete razigrani i kažete sve što Vam je na umu. Davanje komplimenta partneru cijeli dan izvrsna je predigra pred spavanje!  Konjukcija Sunca i Jupitera u Vodoliji otprilike u isto vrijeme odaje osjećaj sreće i blagostanja. Možete krenuti i raditi stvari odvojeno, a zatim podijeliti svoja iskustva kada se ponovo vidite bez ikakvih ljubomornih scena.
 
JARAC:  SAMCI: U prvom dijelu sedmice nastaje neobičan kvadrat Sunce-Urana koji će Vas neizbježno izbaciti iz igre. Strah od sramoćenja je nešto čega se plašite, ali ponašati se kao da se to nikada nije dogodilo vjerojatno neće biti najbolja opcija. Savjetujemo Vam da budete pribrani ako je ikako moguće. Mjesec je u Lavu sredinom sedmice, i otkriva Vaše skrivene talente i kreativnost. Ako Vam nije ugodno biti na sceni, pokažite sve što znate u privatnosti. Otprilike u isto vrijeme kreće intenzivna konjukcija Venera-Plutona koja Vas može približiti nekome do koga Vam je zaista stalo. Da li je ovo ljubav? Možda i bude!.
 
PAROVI: Kad Sunce rano u sedmici kvadrira Uran, ništa neće biti predvidljivo, što zapravo i ne volite toliko. Kad ne možete računati da će se stvari odvijati po rasporedu, postajete razdražljivi. Pokušajte, međutim, ne prenosite svoje frustracije na svog partnera. Mjesec u Lavu sredinom sedmice pomaže Vam da se razvedrite, a savršeno je vrijeme i za igranje bezazlenih igara. Zapravo ste prilično dobri u smišljanju načina kako pridobiti svog partnera, što mnogi ljudi ne očekuju od Vas.  Spoj Venere i Plutona otprilike u isto vrijeme pomaže Vam da ojačate svoju vezu, a dijeljenje tajni može Vas zaista zbližiti. Čak i ako Vaša tajna nije potresna toliko, Vaš će partner cijeniti što im vjerujete toliko.
 
VODOLIJA:   SAMCI: Sunce i Vaš vladar Uran rano u sedmici se poravanavaju, pružajući Vam puno različitih i neobičnih opcija. Srećom, niste jako zabrinuti zbog toga što će drugi ljudi misliti kad Vaše čudne romantične ideje izađu na vidjelo. Mjesec u Lavu sredinom sedmice ohrabruje Vas da ostanete u centru pažnje i pokažete svoje prave talente. Vjerovatno ćete tada upoznati nekoga ko dijeli Vaš jedinstveni osjećaj za stil.
Konjukcija Sunce-Jupitera otprilike u isto vrijeme čini da se osjećate kao da je sve moguće, a možda i jeste. Ako ste spremni pokušati ponovo, ovo je savršeno vrijeme za povratak u igru.
 
PAROVI: Sunce rano u sedmici postavlja kvadrat Vašoj matičnoj planeti Uran, iznoseći na vidjelo neke stvari koje biste možda radije držali u tajnosti. Međutim, to se dešava prilično slučajno, tako da nećete moći kontrolisati to što će se otkriti. Mjesec u Lavu sredinom sedmice pomaže Vam da se opustite i zabavite. Volite biti u centru pažnje, pa se nadamo da će Vas Vaš partner dodatno razmaziti! Vaša velikodušnost se povećava tokom konjukcije Sunca i Jupitera otprilike u isto vrijeme, pa ćete poželjeti obasipati svog partnera poklonima i drugim malim sitnicama koje pokazuju koliko Vam je stalo do njih. Izraz njihovog lica kada otvore poklon koji ste odabrali samo za njih će biti neprocjenjiv.
 
RIBE:  SAMCI: Teško je pratiti sve promjene koje se mogu dogoditi tokom Sunce-Uranovog trigona početkom sedmice, pa čak i najmanji pokušaj će biti jako frustrirajući. Oslonite se na bliskog prijatelja koji će Vam pomoći onda kad niste sigurni što se događa. Mjesec u Lavu sredinom sedmice Vas može preplašiti zbog drame i strasti koje će se javiti Vama. Osjećaćete se bolje kada život nastavite sa nekim novim i zaboravite na prethodnu vezu. Inovativna Vodolija spaja Sunce i Jupiter tokom otprilike u isto vrijeme i otvara Vaš svijet različitim i neobičnim opcijama. Ako ste raspoloženi za eksperimentisanje, svidjeće Vam se ovaj aspekt!
 
PAROVI: Uslijed trigona Sunca i Urana početkom sedmice dešavaće se brze promjene koje Vam se vjerojatno neće svidjeti. Budite u toku sa situacijom, ali po potrebi pripremite za brzo djelovanje. Mjesec u Lavu nastaje sredinom sedmice i izvlači Vas iz Vaše zone komfora i pomaže Vam da budete puno otvoreniji. Ako ste željeli nešto reći svom partneru, ali niste imali povjerenja u njega, trebali biste to učiniti sada. Samo naprijed!  Spoj Sunca i Jupitera u neobičnoj Vodoliji kasnije tokom sedmice navodi Vas na razmišljanje o budućnosti. Ako želite provesti ostatak svog života s osobom sa kojom ste trenutno, kažite joj to što prije. Osjećaj je uzajaman!  boljabosna.com