.

 

 

 

 

 


.

Strastvene žene sve u životu rade sa veliko strašću.

Nisu strastvene samo kada su u pitanju intimni odnosi i veze, one su strastvene u svemu. Strastvene žene rade posao koji vole i rade ga sa strašću, pokazuju veliku strast u svojim hobijima i interesovanjima i imaju veliku strast i želju za životom. Strastvene žene imaju visok nivo vrijednosti po čemu se ističe od svih ostalih žena i razlikuju se od njih po 10 stvari.

1. Strastvene žene imaju veliku želju za životom; One su pune energije koja na neki način izbija iz njih. To su žene koje vole život i koje žele da uživaju u svakom trenutku koji imaju. 2. Jako su vesele; Strastvene žene su uvijek pozitivne, vesele i nasmijane. 

Kada se miju one se smiju glasno i od srca. 3. Otvorena je; Strastvene žene ne kriju svoja osjećanja i uvijek su otvorene za druge ljude. One se ne igraju sa drugim ljudima i sa njihovim osjećanjima. Kada voli ona voli svim srcem i to ne krije.

4. Realna je. Strastvene žene razumiju druge ljude i savršeno razumiju da niko nije savršen, ali od ljudi uvijek zahtjevaju poštovanje i lojalnost. Njoj nisu potrebni skandali i svađe, ona želi iskrene razgovore. Jednom kada izgubite njeno poštovanje i povjerenje teško da ćete ga moći vratiti nazad.

5. Radi na sebi; Strastvene žene se ne plaše promjena. One se konstantno mijenjaju i rade na sebi. Svjesne su da su nam promjene potrebne ako želimo postati bolja osoba i najbolja verzija sebe. 6. Uporna je; Strastvene žene postavljaju sebi jasne ciljeve i ne odustaju dok ne postignu ono što žele.

One ne žive u prošlosti jer je za njih prošlost nešto što je već prošlo. 7. Voli avanturu; Strastvene žene u svemu vide nove šanse i mogućnosti. One se ne plaše ničega novog i bez straha ulaze u nove avanture. Strastvene žene koriste svaku priliku da uživaju u životu. 

8. Ne uzima život zdravo za gotovom; Zahvalna je na životu koji ima i na ljudima koji je okružuju. Strastvene žene se raduju malim stvarima i raduju se tuđoj sreći i uspjehu. 9. Ona je jaka; Svaka poteškoća kroz koju je prošla u životu ju je naučio jačom.

Ona ne žali ni za čim što joj se desilo u životu, ali se trudi da iz svega nauči lekciju. 10. Znaju kako se vole; Strastvene žene znaju kako se voli kada vole vole cijelim svojim bićem. Kada se strastvena žena zaljubi, njen partner osjeća tu njenu strast jer ona jednostavno izbija iz nje.    Izvor: infpult.info