.

 

 

 

 

 


.

Pored muškarca bi trebalo da vam bude lijepo, da se osjećate ugodno i samouvjereno.

On nikada ne bi trebao da vam dopusti da na trenutak sumnjate u sebe i svoj izgled. On bi trebao da vas natjera da počnete voljeti sebe. Odan i iskren muškarac je uvijek jači na svojim djelima nego na riječima. On će znati da cijeni vas, vaš karakter i vaš smisao za humor.  Odan i iskren muškarac zna da je intimnost mnogo više od odnosa i da se ne ograničava samo na krevet. On će jednako misliti na vas kada ste pored njega i kada ste kilometrima daleko. Zvaće vas i pokazivati vam pažnju uvijek, a ne samo kada ste zajedno.

On vas neće skrivati i svima će pokazati da ste zajedno. Neće se plašiti da vas upozna sa svojom porodicom i prijateljima. Pričaće svima o vama jer je ponosan što vas ima pored sebe. Odan muškarac je direktan i konkretan. Uvijek će vas pažljivo slušati i bez problema odgovarati na sva vaša pitanja.  Ponašaće se prema vama sa poštovanjem i uvijek će vam iskreno reći ono što želite da znate. On ima svoje moralne vrijednosti, teško ga ne zavarati i manipulisati sa njim. Odan muškarac je uvijek otvoren. Otkriće vam svoju dušu i pokazati vam svoju lošu, ali i onu najbolju stranu.

Odan i iskren muškarac se ne plaši pokazati svoju ranjivost, pred vama neće skrivati ništa, naročito ne svoje srce. On je neko na koga se uvijek možeš osloniti i kome uvijek možeš vjerovati. Nikada vam neće dati povoda da sumnjte u njega, čak i kada se kasno vrati kući, uvijek će vam reći gdje je i sa kim bio bez da ga pitate. Pored pravog muškarca uvijek možete biti opušteni jer možete biti sigurni da vas nikada neće povrijediti niti se plašiti da će vam nauditi. Izvor: infpult.info