.

 

 

 

 

 


.

Italijanski seksolog grudi je uporedio s voćem i podelio ih u četiri kategorije. 
ITALIJANSKI seksolog Piero Lorenconi u svojim istraživanjima došao je do zaključka da ženin seksualni karakter možemo da pročitamo iz oblika i veličine njenih grudi. Ženske grudi uporedio je s voćem i podelio ih u četiri kategorije, a svaka od njih krije određeni seksualni karakter.
 
Veličina grudi: Prema Lorenconovoj teoriji, žene s velikim grudima dobre su u krevetu, retko odbijaju seks, ali istovremeno uživaju u nežnosti. Prema istraživanjima pomenutog seksologa žene s malim grudima jako vole seks, uzbudljive su i senzualne. Osim toga, odlični su životni suputnici.
 
Kruške: Ovaj oblik grudi otkriva tvrdoglavi karakter žene koja voli seks u različitim varijantama. Muškarci će ove žene teško privući u krevet, ali kada ih osvoje, očekuje ih nezaboravno iskustvo. Žene ovog oblika grudi najčešće su sklone preljubima.
 
Dinje: Žene čije grudi liče na dinje padaju na divljenje muškarca koji će ih tako vrlo lako privući u krevet. U krevetu vole nežnost i uvek od partnera očekuju da ih jako razmazi.
 
Limun: Ako pripadate kategoriji žena čije grudi svojim oblikom podsećaju na limun jedno je sigurno - imate divlji i neukrotiv karakter. Naime, žene koje imaju ovaj oblik grudi vole adrenalin, drskost i uzbuđenje u krevetu i s njima je dobar seks garantovan.
 
Grejp: Žene koje imaju grudi u obliku grejpa su stidljive i nezainteresovane za seksualne izazove i strastvene poteze. Međutim, ono s čime njihovi partneri sigurno neće pogrešiti su nežni dodiri i dugo maženje.    novosti.rs