.

 

 

 

 

 


.

Kao i mnogo puta do sada pokazala se velika humanost na djelu nasih donatora.

Vjest o teskoj situaciji u kojoj se nasao demobilisani borac Zahid Hepic sa svojom djecom i objava o blic akciji je „pokrenula“ nase stalne donatore da odmah reaguju. Bio sam pozitivno iznenadjen kada smo za samo sest dana prikupili 1020 eura.

Odlazak na lice mjesta naseg koordinatora  i uvidaj u tesku situaciju u kojoj se ovaj covjek nasao daje nam za pravo da kazemo da je ova akcija itekako bila opravdana i humana.

Pored mnogih racuna za lijecenje tj. terapiju njegove kcerke prikupljeni novac ce mu svakako dobro doci da barem neko vrijeme moze osigurati djeci i sebi koliko-toliko laksi zivot.

U ovim teskim vremenima ,pogotovo u Bosni i Hercegovini ,mnoge familije su na rubu egzistencije i jako tesko je naci prioritete kome je pomoc najpotrebnija.Mislim da je dovoljno reci da ovaj demobilisani borac ima mjesecno primanje od 50 KM invalidnine i odmah nam je sve jasno.

Ja se ovom prilikom prvo zahvaljujem svim donatorima koji su tako brzo reagovali i ucestvovali u ovoj akciji a posebno nasem stalnom donatoru i koordinatoru Zahidu Memicu koji je otisao do ove familije i licno urucio novcanu donaciju.

Zahid Hepic sa svojom djecom se iskreno zahvaljuje svim donatorima  a mi iz Sevap-a nastavljamo dalje svoju humanu misiju gdje cemo i ubuduce pokusati pomoci onima kojima je pomoc najpotrebnija. Hvala vam od srca…

 

SEVAP FOND TEAM