.

 

 

 

 

 


.

Jos jednu u nizu akcija fondacije Sevap smo uspjesno  priveli kraju…

Pokrenuta akcija za prikupljanje financijskih sredstava za Adnana Kenjara a u svrhu transplantacije bubrega je zavrsena.

Lijep proljetni dan i boravak u rodnom kraju smo iskoristili da posjetimo Adnana i njegovu familiju i na licu mjesta kao i uvjek izvrsimo primopredaju prikupljenog novca. Adnan ,pun volje za zivotom nas je docekao kod svoje kuce i nas zadatak smo mogli da izvrsimo.

Ovom prilikom zelimo da se zahvalimo Nijazu Huremovicu - Caji sa prijateljske web stranice Kozarac.eu koji je od samog pocetka medijski ukljucen u ovu akciju.

Novcana sredstva koja su mu potrebna za transplantaciju bubrega su skoro pa prikupljena ,stim sto se pojavio problem sa srcem koji ce najvjerovatnije morati biti rijesen prije same transplantacije.

Novac koji je pristigao na racun fondacije Sevap smo urucili Adnanu i to : 1465 eura , 700 norveskih kruna i 200 americkih dolara.

Adnan se ovom prilikom svima zahvaljuje a mi iz fondacije Sevap idemo dalje i zu veliku zahvalnost nasim donatorima zakljucujemo ovaj izvjestaj.

NAPOMENA:

Fondacija Sevap ovim izvjestajem zavrsava akciju za Adnana Kenjara s tim da ako neko jos zeli da uplati moze to uciniti direktnom uplatom na Adnanov konto i to: