.

 

 

 

 

 


.

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojici odbranili su titulu prvaka Zlatne lige nacija nakon što je selekcija Hrvatske poražena večeras od Njemačke,

pa tako će “Zlatni momci” sutra protiv Hrvatske igrati meč bez rezultatskog značaja.“Reprezentacija Bosne i Hercegovine je odbranila titulu šampiona Zlatne lige nacija! Nakon što je reprezentacija Hrvatske poražena od Njemačke, naši reprezentativci su nedostižni za ostale ekipe, bez obzira na rezultat sutrašnje utakmice protiv Hrvatske. Nedelja, 10:15, Arena Hotel Hills Sarajevo posljednja utakmica protiv reprezentacije Hrvatske, a odmah nakon utakmice ceremonija dodjele medalja. Dođite da zajedno proslavimo još jedan veliki rezultat!”, poručili su iz reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci, prenosi N1.

Najtrofejnija reprezentacija BiH pobijedila je Nizozemsku, Srbiju i Njemačku bez izgubljenog seta, a sutra imaju priliku završiti dominaciju u sklopu Zlatne lige nacija i sa stilom proslaviti još jednu titulu prvaka.  Titula šampiona ovog takmičenja ostala je u posjedu reprezentativaca BiH u sjedećoj odbojci koju su osvojili prošle godine u Nizozemskoj.  (Vijesti.ba)