.

 

 

 

 

 


.

Ovan- ovu sedmicu ćete se posebno posvetiti porodici i prijateljima. Pokažite više razumijevanja za partnera i njegove obaveze. Na poslu ćete imati mnogo napornih obaveza. Sarađujte sa nadređenima i ne sikirajte se za poslovnu budućnost. 

Bik – imaćete niz prilika za upoznavanje novih osoba. Međutim, sve je to površno i nekompletno za bilo šta ozbiljno. Bilo je i boljih dana što se tiče ljubavi. Poslove privedite kraju, jer je ovo idealna sedmica za pokretanje novih biznisa. Pazite na ishranu. 
 
Blizanci – nedjelja koja je ispred vas će biti prepuna čežnji i neispunjenih emocija. Oni zauzeti će imati potrebu da dominiraju u odnosu. Na poslu ćete naići na probleme, koje možete riješiti ako dobro razmislite i sarađujete sa pravim osobama. 
 
Rak – ljubavni život će biti mnogo kvalitetniji, nego u prethodnom periodu. Sklad i ljubav sa partnerom neće izostati. Radićete predano i mnogo, ali vaš trud će se na kraju isplatiti, čak i više nego što se nadate. 
 
Lav – zbog stalnih izlazaka sa prijateljima, ljubavna romantika će malo izostati. Zauzeti lavovi će se distancirati od partnera, zbog provoda i lumpovanja. Zadovoljstvo na poslu će biti uskraćeno. Smatrate da ste zaslužili veće prihode, nego što ste dobili. 
 
Djevica – posjetite neka neobična mjesta, tamo ćete upoznati svoju buduću ljubav. Ove nedjelje ste posebno strastveni što će zainteresovati mnoge osobe. Na poslu očekujte konkretne rezultate, koji će prikazati da ste na dobrom putu za sve što ste uradili. 
 
Vaga – vaša veza je potpuno u redu, ali strasti će se nekako smiriti ove nedjelje. Nemojte da paničite, to je samo prolazni period. Odmorite se uz aktivnosti koje vas opuštaju. Na poslu od vas očekuju veću posvećenost i angažovanost. Potrudite se da ostvarite svoje zamisli. 
 
Škorpija – ono što vas ispunjava jesu posebni i mali znaci ljubavi, a ove sedmice će ih biti na pretek. Osoba s kojom ste u vezi vas voli bez ikakvih sumnji. Posvetite se poslu više nego obično. Mirniji rad će vam dobro doći. 
 
Strijelac – smatrate da se vaš partner ne trudi dovoljno oko vas, ali pokušajte na drugačiji način da ga zainteresujete, pa možda dođe do promjena u odnosu. Nepotrebne zahtjeve ostavite sa strane. Sada imate priliku da svoje znanje primijenite u praksi. 
 
Jarac – nedjelja koja prethodi je idealna za nove uspjehe. Partner vas podržava u svemu, a to vam mnogo znači. Sreća vam se napokon osmjehnula. Što se tiče poslovnih radova, nedostajaće vam mnogo energije. Nemojte komplikovati stvari, da biste postigli sve što morate. 
 
Vodolija – moguća su previranja sreće i tuge u sedmici koja dolazi. Napravite dobar balans i odlučite šta vam je stvarno važno i za šta se vrijedi boriti. Sarađujte sa kolegama, da biste postigli bolje rezultate koji se tiču cijelog tima. 
 
Ribe – mogli biste se udaljiti malo od voljene osobe zbog nekih greškica koje je partner napravio. Ne shvatajte sve ozbiljno, nego pokušajte izgladiti stvari. Na poslu ćete napraviti korak dalje, jer su svi prezadovoljni rezultatima koje ste ostvarili u prethodnom periodu.  infpult.info