.

 

 

 

 

 


.

Pronađite datum pod kojim ste se vjenčali u okviru jednog od horoskopskih znakova.

To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak, koje su njegove karakteristike i šta možete očekivati. Brak započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas se žestoko svađati, čas strastveno voditi ljubav.

OVAN 21.3 – 20.4.

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvijek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Među njima uvijek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rješavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspijevaju riješiti sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

BIK 21.4 – 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri vjenčani pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome pretjeruju, i to do te mjere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu. Partneri u vezi pod okriljem Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i ugodno im je živjeti jedno s drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika prijetnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugoga.

RAK 21.6 – 22.7.

Ova veza je puna topline, nježnosti i romantike. Partneri su vrlo povezani i oboje žarko žele djecu i veliku, sretnu porodicu. Mana njihove veze moglo bi biti to što su nekako ovisni jedno o drugome i baš svugdje idu zajedno. Zdravo je za vezu da se partneri ponekad razdvoje i svaki provede malo vremena sa svojim društvom. 

LAV 23.7 – 22.8.

Brak započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas se žestoko svađati, čas strastveno voditi ljubav. Ipak, kako god bilo, uvijek se drže zajedno i neće pred drugima pokazivati da imaju neke probleme u vezi.

DJEVICA 23.8 – 22.9

Veza okrunjena pod znakom Djevice je dugovječna i stabilna, a oba partnera uživaju u osjećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo očvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su rijetkost već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

VAGA 23.9 – 22.10.

Ovaj brak prepun je nježnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mjestu. Partneri jako paze jedan na drugoga pokušavaju ugoditi drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrijede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Rijetko se svađaju, a upravo to bi mogao biti problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što može loše završiti, prenosi 24sata.hr

ŠKORPIJA 23.10 – 22.11.

Među partnerima rođenima pod znakom Škorpije sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada što ga stavlja na veliku kušnju. Žele li da im brak potraje, oboje moraju pokazati više tolerancije. 

STRIJELAC 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju razumjeti jedan drugoga. Povjerenja je među njima puno tako da tu nema mjesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svjesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

JARAC 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osjećaju sigurno. Nježnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mjestu, ali uzajamno poštovanje je. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rješavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentira. Partneri u ovom braku morali bi malo poraditi na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila..

VODOLIJA 20.1 – 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi u kojoj si partneri savršeno odgovaraju i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli zaključiti suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za mijenjanjem drugoga, a to bi moglo uništiti vezu.

RIBE 20.2 – 20.3.

Brak pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati riješiti tako da drugu stranu ne povrijede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. U njihovom braku puno je nježnosti, romantike i duboke povezanosti.  press.ba