.

 

 

 

 

 


.

Bakir me zvao da Osmica ostane; Direktor OSA-e kaže da sam četnik, da radim za HDZ i Dodika... 
Gost na Face televiziji bio je predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić,  Jeste li uzimali pare, jeste li nekome dužni pa nešto politički morate odraditi? Jeste li dobili 200.000 od HDZ-a?
Sve uredno je prikazano CIK-u i podložno kontroli. Direktor OSA-e kaže da sam četnik, da radim za HDZ i Dodika. Bio bih dobar kad bih klepio ušima i slušao šta traže Bakir i SDA i imenovao Osmicu. Bakir tražio da Osmica ostane, čovjek ne ispunjava uslove. U srijedu, Osmica neće dobiti moju podršku! Imamo milion pritužbi na rad Osmice.
 
Radončić me je nazvao i rekao da će glasati za smjenu federalne vlade i da će dati ostavku. Logično, onda da niste dio većine i na kantonalnom nivou. Hoćete li sa SBB-om smijeniti kantonalnu vladu? Ne treba, uoči izbora. Hoćete li Vi, četvorka, primiti SBB u petorku? Definitivno na lokalne izbore ide Četvorka. Jel’ Vas Dodik postavio na mjesto predsjednika Parlamentarne komisije za kontrolu OSA-e? Dodik je glasao za mene da to ne bude Šarović, a Bakir je glasao za Šarovića. Podržat ćemo zajedničkog kandidata za načelnika Srebrenice, ali nećemo biti na zajedničkoj listi, doveli su nas pred svršen čin, moramo podržati, SDP je želio Ćamila Durakovića za načelnika!  slobodna-bosna.ba