.

 

 

 

 

 


.

Idite u trgovinu što gladniji, jer je tada veća vjerojatnost da ćete kupiti i isprobati neke nove stvari. 
To će vam omogućiti da u kuhinji budete kreativniji, kaže kuhar Jeff Mauro. Ne savjetujem vam da idete gladni u dućan pa u košaricu stavite pet paketa kolača, već radite iskušajte jedan, novi desert, nešto što još niste jeli – kaže Jeff Mauro, poznati kuhar i suvoditelj serijala The Kitchen.
 
Suprotno uvriježenom mišljenju, on tvrdi da je ljudima bolje ići u šoping kada su gladni, nedavno je gledateljima savjetovao upravo to, a pojasnio je i zašto je takav način razmišljanja bolja ideja, prenosi 24sata.hr.  Idite u trgovinu što gladniji, jer je tada veća vjerojatnost da ćete kupiti i isprobati neke nove stvari. To će vam omogućiti da u kuhinji budete kreativniji – rekao je.
 
Uzmete li, recimo, neki novi preljev za salatu ili začin, dat ćete sami sebi priliku kušati neke nove okuse. Možda otkrijete nešto nevjerojatno i uvrstite to na svoju redovitu šoping listu – dodao je. Savjetuje pažljivo pogledati ponudu hrane u trgovinama, kupiti poneki novi sir ili salamu. Također, on smatra da što više raznovrsne hrane kupite, više ćete kuhati kod kuće i smišljati nove recepte kako biste potrošili sve te namirnice koje ste kupili, prenosi Reader's Digest.(TIP/Foto: Ilustracija)