.

 

 

 

 

 


.

ONA ĆE JEDNOSTAVNO OTIĆI: 

Jaka žena svoje srce daje nesebično i ne boji se ljubavi. Ona je žena koja nikada neće trčati za muškarcem, neće ga moliti niti će ga prisiljavati na nešto. Jaka žena će radije otići nego uraditi bilo šta od toga. Ona je žena koja se može zauzeti za sebe i koja se ne boji iznijeti svoje mišljenje. Nikada ne moli za ljubav i pažnju i nikada ne pristaje biti sa nekim ko je ne shvata ozbiljno.

Jaka žena ne troši svoje vrijeme nadajući se da će se neko promijeniti i nikada ne očekuje čudo. Nikada neće prisiljavati muškarca da bude dio njenog života ako on to sam ne želi. Čak je spremna otvoriti vrata onome ko želi da ode iz njenog života i zatvoriti ih za sva vremena.   Jaka žena ne trči ni za kim. Ona uživa u životu i pusti da muškarci trče za njom, a ako muškarac dokaže da je vrijedan njene pažnje, daće mu priliku.

Nije dovoljno samo nekoliko lijepih riječi da se osvoji jaka žena, potrebno je te riječi dokazati svojim ponašanjem i postupcima. Ona zna šta želi i koliko vrijedi i neće gubiti ni minutu na muškarca koji nije spreman da se potrudi oko nje. Sama odlučuje kako želi živjeti , sama stvara svoju sreću i štiti svoje srce. Ona zna da se pravi muškarac neće plašiti jake i samostalne žene, već zna da pravi muškarac upravo takvu želi pored sebe.  

Osvojiti njeno srce nije lako, to je izazov za svakog muškarca koji zna šta želi. Kada se takav muškarac pojavi u njenom životu i dokaže da mu može vjerovati, ona će ga voljeti svim svojim srcem. Jaka žena zna jako da voli, ali zna i kada treba otići. Ne trči za njim, ne prisiljava ga i ne moli da bude dio njenog života. Izvor: infpult.info