.

 

 

 

 

 


.

Jos jedna u nizu uspjesno odradjenih akcija privela se kraju. Prikupljena novcana sredstva za bolesnog Belmina Blazevica  smo kao i uvjek do sada odnijeli i predali na Llice mjesta.

Vrlo uspjesna akcija i iznos koji smo predali je 1395 eura i 330 KM ce svakako pomoci roditeljima ovog djecaka i razne terapije kao i posebna hrana koja je potrebna ce se barem jedan period lakse financirati.

Ermin Blazevic , otac Belminov se ovom prilikom zeli javno zahvaliti svima koji su se odazvali na ovu akciju.Slijedi i lista donatora :

Nevjerovatan je to osjecaj kada vas dijete zagrli i kao da je svjestan svega ,na svoj poseban nacin zeli zahvaliti.Tesko se u ovom slucaju bilo suzdrzati a da suze ne krenu,bez obzira na to da u ovakvim slucajevima moras pokazati odredjenu snagu i glumiti da si jak.

Na kraju ovog javljanja i izvjestaja mi iz Fondacije Sevap se zelimo zahvaliti svim donatorima na ukazanom povjerenju kao i Caji ,Nurfeti i svima onima koji su pomogli da se ova akcija uspjesno zavrsi. Mi nastavljamo dalje uz nastojanje da se pronadju prioriteti u svemu ovome i pomogne koliko se moze…

Vas SEVAP FOND TEAM